Home

Welkom op de website van Dierenartsen Vroomshoop!

Gratis seniorencheck!

Gewaardeerde cliënt,

Tegenwoordig worden onze huisdieren steeds ouder. Ze maken onderdeel uit van het gezin of het huishouden. Vooral de liefdevolle verzorging alsook de verbeterde voeding en diergeneeskundige zorg dragen bij aan de sterk verbeterde levensverwachting van honden en katten.

Ook onze patiënten worden dus gelukkig steeds ouder en wij willen u graag helpen om uw huisdier zo lang mogelijk gezond, fit en vitaal te houden. Voor deze groep oudere huisdieren hebben wij in de maand november een speciale aanbieding. U en uw huisdier zijn van harte welkom op de praktijk voor een seniorencheck. Wanneer uw hond en/ of kat ouder is dan 8 jaar, mag u, na het telefonisch maken van een afspraak, gratis langskomen voor dit consult.

Na het invullen van een vragenlijst wordt uw huisdier lichamelijk onderzocht en wordt een en ander met u besproken, mogelijk naar aanleiding van de ingevulde vragenlijst. Dan kan het bijvoorbeeld zijn, dat er aanleiding is om bijvoorbeeld urine te onderzoeken, dit onderzoek is dan niet gratis.

Ons streven is, samen met u, uw oudere huisdier zo lang mogelijk gezond, fit en vitaal te houden!