Februari: Maand van het gebit!

Wist u dat 4 van de 5 honden en 2 van de 3 katten last hebben van gebitsproblemen? Als eigenaar merkt u daar in sommige gevallen weinig van. Uw huisdier eet gewoon en het gedrag is ook normaal.

Gebitsproblemen kunnen onopgemerkt verergeren. Gevolgen zijn vieze geur uit de bek, pijn (bij het eten), loszittende tanden en/of kiezen en mogelijk kunnen er vanuit de bek bacteriën in de bloedsomloop komen die elders in het lichaam problemen kunnen veroorzaken. Daarom is het belangrijk om het gebit van uw huisdier goed te verzorgen!

Februari is de maand van het gebit, dit houdt in dat uw huisdier in aanmerking komt voor een gratis gebitscontrole. Maak daarom een afspraak en kom langs! Mocht het nodig zijn om het gebit van uw huisdier te reinigen en/of te saneren, dan krijgt u in de maand februari 15% korting op deze behandeling.

Dierenartsen Vroomshoop