Patiënt in het zonnetje! Missy

Missy is een prachtige lapjespoes die we graag in het zonnetje willen zetten. Ze heeft en paar nestjes gehad, maar nu was het tijd om haar te laten steriliseren. Tijdens deze ingreep worden de eierstokken, via een buikoperatie verwijderd. Daarna wordt de poes nooit meer krols en kan ze al helemaal geen kittens meer krijgen. Bij Missy verliep de operatie prima.

Toen we haar goed bevoelden bleek ze een hard knobbeltje op haar flank te hebben. De eigenaar wilde graag dat we dit zouden verwijderen. Het harde gezwelletje bleek een KOGEL, waarschijnlijk uit een vuurbuks.

Het idee dat iemand met een wapen op een kat schiet is afschuwelijk. Het kan niet anders dan een hersenloze sadist betreffen. Gelukkig voor Missy, in dit geval net te weinig hersens om echt raak te schieten. Inmiddels is ze volledig hersteld.

Dierenartsen Vroomshoop