De “Halve van Vroomshoop”

  • 13 maart 2019
  • Hond
  • 0 Comments
  • Beh Eerder

Op 24 februari j.l. werd door  “loopgroep de Zandstuve” de  eerste “halve van Vroomshoop” georganiseerd. Een schitterend loopevenement met verschillende onderdelen, waaronder een halve marathon alsook een canicross, een loop van 5 km voor baasje met hond.

Wij hebben dit evenement gesponsord met een leuk prijzenpakket. Op de dag zelf was het schitterend weer, meer passend bij mei dan bij februari. Aan de canicross deden meer dan 10 combinaties mee. Het was erg leuk om te zien en fijn om prijzen te mogen uitdelen.

Lijkt het u ook leuk om met uw hond te gaan hardlopen? Meldt u dan bij de “loopgroep de Zandstuve”.

Beh Eerder

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *